Praktijk voor Voetreflexzonetherapie

Babyreflexologie

Zit jouw baby niet goed in zijn of haar vel en ben je op zoek naar mogelijkheden om dit te veranderen? Dan ben je hier aan het goede adres. Niets is vervelender dan dat jij als ouder machteloos moet toezien, dat jouw kleintje zich niet lekker voelt en daardoor veel huilt of slecht slaapt. Een bezoek aan de huisarts of het consultatiebureau heeft niet zo veel opgeleverd, omdat de klachten – gelukkig! – niet heel ernstig zijn. Je bent naar huis gestuurd met de mededeling dat jouw baby er wel overheen groeit, of met medicijnen waar je geen goed gevoel over hebt. Daar zit je dan, je wilt jouw kind heel graag helpen, maar hoe?

Babyreflexologie geeft verlichting bij diverse ongemakken zoals:
* darmkrampjes
* harde ontlasting
* reflux
* oorpijn
* slaapproblemen
* pijn bij het doorkomen van tanden
* neusverkoudheid

Baby’s en jonge kinderen reageren ongelooflijk snel op reflexologie. Dit is in de praktijk en uit diverse studies gebleken. Babyreflexologie is een zachte, aangepaste vorm van reflexologie en kan worden toegepast bij baby’s vanaf 4 weken tot peuters van 3 jaar.

De behandeling duurt minder lang dan bij een volwassene, 5 – 25 minuten afhankelijk van de leeftijd en/of de klacht.

Ook bestaat de mogelijkheid om zelf de massage te leren, zodat je zelf jouw kind te allen tijde kunt helpen. Dat is ook het mooie van babyreflexologie; je kunt het overal meteen toepassen en jouw kind kan zijn of haar kleding gewoon aanhouden.